12 Eylül 2020 Cumartesi

Değerli Şeyler

 Bu hayatta değerli şeyler var Rıfkı. Altın, gümüş, elmastan bahsetmiyorum. Son model evlerden ve arabalardan da bahsediyorum. Gerçi bazen tek derdim onlar olsaydı diyorum ama bu başka bir yazının konusu.

Bu hayatta değerli şeyler var. Özel insanlar, ruha inşirah suresi gibi iyi gelen , bir akşamüstü serinliğinde ferahlamanı sağlayan, denize girip sırt üstü uzandığında güneş içine işleyip kendini kuş gibi hafif hissederken duyumsadıklarına benzeyen şeyler var. Bu blog bir gün kitap olacak eminim diyen, kimse okumasa da onların okuduğunu bildiğim yazıya , hassaslıklara, kalemlere, kitaplara, büyük fikirlere değer veren yürekleri yaşlarından çok büyük insanlar var.


Herkes kapkarayken, sen ışığı hiç bilmeyen birilerine renkleri öğretmeyi çalışırken , ruhları doğuştan derin Mavi olan insanlar var. Güzelliklerin ve inceliklerin farkında olduklarından acıyı çok erken öğrenmiş çocuklar var. 


Bu hayatta değerli şeyler var Rıfkı. Yanlış verilen değerler de var. Değer mekanizması karman çorman olmuş bir dünyada bazı değerli şeyler çevremde olduğu için çok şanslıyım.




3 yorum: